Направете разликата

Соларно студио SUNBOX в Студентски град се намира в близост до Национална Спортна Академия и Зимния дворец на спорта. Предлага на своите клиенти лукс и качество на достъпни цени.
Оборудвано е с два хоризонтални и един вертикален солариум ново поколение на водещата немска марка megaSun. В студиото се предлага възможността едновременно докато добиваш желания тен да тонизираш и изваеш тялото си, чрез иновативната технология Vibra Sistem, която има антицелулитен, стягащ и релаксиращ ефект.


За разлика от повечето соларни студия в SUNBOX е помислено за всичко. Просторните кабини са снабдени с всичко необходимо за осигуряване на приятния престой на клиента. Хигиената е на много високо ниво, а квалифицирания персонал е готов да откликне на всички ваши въпроси.


Притеснявате се паяка да не Ви вдигне автомобила?

Пред соларно студио SUNBOX са осигурени паркo места за клиентите благодарение на големия паркинг непосредствено пред студиото.


Ние ценим Вашето време

SUNBOX разработи специална платформа за on-line запазване на час. Използва се лесно и Ви пести време.


За клиентите които не бързат е осигурено приятното и уютно климатизирано фоайе в което човек може да се почувства като у дома, изчаквайки реда си може да сърфира в интернет през Wi-Fi или да прочете най – новите и любопитни новини от любимите си печатни издания с чаша кафе или чай в ръка, което разбира се е напълно безплатно за всички клиенти и техните придружители.


Също така се предлага прецизно селектирана гама козметика от доказани световни фирми в областта, специално разработена да предпазва и хидратира кожата на тялото и лицето, както и да спомогне за по-бързото и дълготрайно постигане на желания тен.


На клиентите се предлагат различни и атрактивни ежемесечни промоции и изненади.


Слоган (мото) на студиото „ Направете разликата” е точно на мястото си – повярвайте ни ще направите разликата не само във външния си вид, но и във всичко останало.